Jäsentiedote 8/2020

Lounas
Yhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus lounastaa opiskelijaravintola Napostellassa ma-pe klo 11.30-12.30 välisenä aikana. Lounas maksaa jäsenille 3,90€, käytä mahdollisuuksien mukaan lähimaksua.

Ruokalistan löydät täältä

Diakonit Päivi ja Outi on tavattavissa lounaalla tiistaisin 1.9. alkaen.
Pe 14.8. ei ole lounasruokailua

Lahjoitusruoka
Aloitamme lahjoitusruoan jakamisen ma 17.8. Jakopäivät ovat ma, ke ja pe klo 11.30-12.30 niin pitkään kuin jaettavaa riittää. Jos haluaa käydä lounaalla niin kassin voi jättää jakohuoneeseen lounaan ajaksi.

Kassit ovat valmiiksi pakattuja.
Kassin sisältö vaihtelee, erityisruokavalioista pystymme toteuttamaan ainoastaan sianlihattoman.

Voit toivoa sianlihattoman kassin, soittamalla toimiston numeroon 044 7220502 ti, to ja pe klo 9.00- 11.00 välisenä aikana tai ilmoittaa ennakkoon minä jakopäivänä sinulla on tarvetta ruokakassille.
Kaikki ruoka on lahjoitusruokaa, eikä meillä ole mahdollisuutta vaikuttaa kassien sisältöön.
Lahjoituskassin saa kerran viikossa.

Digikoulutus 26-27.8.
Pyrimme syksylläkin kasvattamaan yhdistystoimijoiden ja etenkin työttömien yhdistysten jäsenten digitaalista perusosaamista ja poikkeusolojen vuoksi keskitymme koulutuksissa etenkin etäkokoustyökaluihin ja yhteisölliseen verkkotyöskentelyyn.
Koulutus on ilmainen ja opetuksen lisäksi sisältää koulutuspäivien kahvit ja lounaat.
Ilmoittautua voit tästä: https://sites.google.com/view/inpromptu

Leiri Susiniemessä 14.9.
Yhdistyksen leiripäivä pidetään ma 14.9. Susiniemessä. Ilmoittautumiset 1.9. mennessä toimistolle puh. 044 7220502 tai toimisto@mikkelintyottomat.fi .
Paikkoja leirille on 25 kpl ja leiri pidetään jos osallistujia on vähintään 15. Kimppakyytejä voi tarjota ja kysellä ilmoittautumisen yhteydessä. Omavastuu leiristä on 5€.
Leiripäivän sisällöstä voit tiedustella Päivi Haltsoselta puh. 0400 143 258.

Liikunta/muut ryhmät
Kuntosali/pelivuorot ja terveysliikuntaryhmän lajikokeilut näet yhdistyksen verkkosivuilta ja fb:stä. Syksyllä aloittavista ryhmistä tiedotamme myös verkossa ja facebookissa. Seuraa niitä.

Hygienia
Muista käsienpesu ja noudata turvavälejä. Toimintaan ei tule osallistua jos sinulla on todettu koronavirus tai sinulla on hiemankaan flunssan oireita. Huomaa, että kannat itse vastuun hygieniaohjeiden noudattamisesta!